Blog

Salt de pont aquàtic a València: Volar fora dels somnis

Salt de pont aquàtic a València: Volar fora dels somnis

Sempre he volgut volar i sentir-me lliure i, ara més que mai, este desig s'ha tornat tan intens que només els somnis em permeten experimentar. Mentre buscava fer-ho realitat, he descobert que hi ha una forma segura molt a prop de mi.

 

Saltar des d'un pont pot semblar una bogeria, un risc o un disbarat..., però té una explicació: el desconeixement. Per això vaig decidir informar-me'n bé i buscar eixe pont únic on viure el meu somni. Vaig escollir Somos Aventura perquè em van captivar les imatges d'un pont aquàtic, un lloc que, el mires per on el mires, és tot un paradís per als ulls i per als sentits. Situat a Calles, una localitat a només 50 minuts de València, eixe pont de doble arc, amb història, que dona pas entre 2 canyons, m'omplia els ulls de verds i de tota classe de tonalitats naturals mentre em convidava a saltar-hi.

 

Els membres de l'equip de Somos Aventura són uns professionals, estan sempre tan segurs del que fan, utilitzen un conjunt integral d'arnesos que abasta tot el cos, ofereixen un tracte empàtic i donen sensació constant de seguretat. A més, el fet de saber que no depenc d'una corda en caure, sinó d'un treball minuciós, d'uns sistemes de cordes que suporten més de 2.200 kg cada una, tot això em va ajudar a fer el pas. Decidida, caic en vertical, segura de la decisió que he pres, fins que les cordes del pont d'enfront m'arrepleguen i m'engrunsen amb una suavitat inesperada. Veig la meua silueta reflectida en les aigües cristal·lines del riu Túria als meus peus, mentre m'engrunse com una xiqueta i escolte el retorn dels meus riures d'alegria que ixen sense control des del fons de mi. Carcallades plenes de vida, que ressonen en les parets del canyó i que em fan sentir més viva que mai.

Puente

Amb l'adrenalina corrent-me per les venes i en el moment en què comence a notar la relaxació del descens, ressorgeix de colp altra pujada per la il·lusió de veure que el meu somni encara no ha acabat, ja que vaig baixant cap a un cano-raft, en el qual em desenganxen de tot el que m'ha permés volar i continue l'aventura... Eixiré remant d'un salt que, ni en el millor dels somnis, haguera sigut tan perfecte.

PUENTING

El meu guia em porta fins a un altre cano-raft, agafe la pala i el control de la meua vida, sent que l'experiència ha sigut més gran que el vestit que porte cada dia i reme amb il·lusió cap a la vora per a pujar i tornar a volar. No té preu el que he pagat per a les sensacions que he viscut, i encara em queda tant... Puc saltar amb altre tipus d'ancoratge, des d'altra part del pont, amb altres visions i sensacions, els ulls em vibren davant de tantes emocions juntes.

 

I, amb què em quede? Amb l'ànima plena de vida i d'haver complit el meu somni.

No importa què, sinó o on... I amb qui.