Turisme Actiu en la Comunitat Valenciana

Pobles encimbellats a la part alta dels pujols, ciutats emmurallades de fort caràcter medieval, nuclis residencials a la vora del mar, balnearis, ermites, monestirs, castells, pous de neu, coves prehistòriques amb pintures rupestres, canyades reals, antics camins de ferradura i una quantitat immensa de possibilitats excursionistes són el testimoni secular d’un paisatge humanitzat que el fan fascinant per al visitant.

Descobreix amb aquests vídeos 360é el Mediterrani en Viu!

Amb més de 2.500 hores de sol a l’any i una temperatura mitjana entre 12° i 20° a l’hivern i entre 24° i 32° a l’estiu, el territori valencià permet la pràctica de totes les activitats de turisme actiu durant els 365 dies de l’any.

La Comunitat Valenciana està considerada també com una de les zones més muntanyoses d’Europa, concretament la comarca dels Ports, a l’interior de Castelló, és la segona regió més muntanyosa d’Espanya i les comarques d’Alacant no es queden molt enrere. Encara que no superen els dos mil metres, la complexitat dels seus sistemes estructurals, els pendents acusats, els massissos extensos i els barrancs intricats converteixen la Comunitat Valenciana en un territori ideal per a practicar activitats en entorns naturals.

Activitats
climbing region of Valencia

Escalada

Comunitat Valenciana
Activitats
Rafting region of Valencia

Ràfting

Comunitat Valenciana

Experiències

Blog

quads 1

Canoa i Quad per a tots a Cofrents

Me'n vaig anar a Cofrents a... activar-me amb els meus!

sello activo seguro

CV ACTIVA CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

 

CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

•    L'associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana elabora una guia de bones pràctiques i recomanacions enfront de la COVID-19 per a ajudar totes les empreses del sector a implementar les mesures d'higiene i de sanitat.

imagen crucero

Un creuer en l'interior de València

Navegant cap a l'interior de València: que no t'ho conten, viu-ho!