Turisme Actiu en la Comunitat Valenciana

Pobles encimbellats a la part alta dels pujols, ciutats emmurallades de fort caràcter medieval, nuclis residencials a la vora del mar, balnearis, ermites, monestirs, castells, pous de neu, coves prehistòriques amb pintures rupestres, canyades reals, antics camins de ferradura i una quantitat immensa de possibilitats excursionistes són el testimoni secular d’un paisatge humanitzat que el fan fascinant per al visitant.

Descobreix amb aquests vídeos 360é el Mediterrani en Viu!


Amb més de 2.500 hores de sol a l’any i una temperatura mitjana entre 12° i 20° a l’hivern i entre 24° i 32° a l’estiu, el territori valencià permet la pràctica de totes les activitats de turisme actiu durant els 365 dies de l’any.

La Comunitat Valenciana està considerada també com una de les zones més muntanyoses d’Europa, concretament la comarca dels Ports, a l’interior de Castelló, és la segona regió més muntanyosa d’Espanya i les comarques d’Alacant no es queden molt enrere. Encara que no superen els dos mil metres, la complexitat dels seus sistemes estructurals, els pendents acusats, els massissos extensos i els barrancs intricats converteixen la Comunitat Valenciana en un territori ideal per a practicar activitats en entorns naturals.

Descobreix

Activitats
Rafting region of Valencia
Comunitat Valenciana

Experiències

Blog

Enjoying Horses
12-06-2020

Disfruta de xicotetes o llargues travessies a cavall que recorren tota la Comunitat i que transcorren per tranquil·les vies forestals i senders per a descobrir els paisatges més espectaculars.

Vía Ferrata La Vilavella Castellón
17-12-2019

La Comunitat Valenciana compta amb multitud de relleus de roca calcària replets de buits, clivelles i acanaladures ocasionades per la dissolució i erosió d’aquests materials. Tot un paradís per als amants de l’escalada.

River SUP Hocel del Cabriel
07-11-2019

Aquest estiu vaig fer una escapada al municipi de Venta del Moro amb la intenció de visitar les Falçs del Cabriel. Allí vaig contactar amb Kalahari Aventuras, una empresa especialitzada en activitats de riu. Desitjava realitzar algunes activitats per a divertir-me i conéixer la zona.