Descobreix

Activitats

Ràfting

Comunitat Valenciana

Descens per rius de fort cabal a bord de basses pneumàtiques amb capacitat per a diverses persones i propulsades per rems. En aquesta activitat és molt important el treball en equip, ja que és necessari dirigir l’embarcació amb l’acció coordinada dels rems.

Apte per a tota mena de turistes, especialment i molt popular per a no practicants d’altres esports i amants d’emocions més fortes, activitat dissenyada especialment per a grups d’amics, famílies, etc. ja que els permet estar junts durant tota l’activitat al complet. Es pot practicar durant tot l’any, sempre amb equipament específic.

Els llocs on les condicions del cabal són assequibles per als no experts a la Comunitat Valenciana són els següents:

El riu Cabriel és el que té trams més llargs, navegables i aptes per a la pràctica d’esports d’aigües braves i sens dubte compta amb els trams estrela de la Comunitat Valenciana, les falçs del riu Cabriel. Les característiques de l’entorn i la seua localització geogràfica entre Madrid i València, fan que aquesta zona també siga ideal per a la pràctica de ràfting, canoes i caiac d’aigües braves per als aficionats del centre peninsular. En aquesta zona existeixen empreses que realitzen tot tipus d’activitats relacionades amb les activitats d’aigües braves. L’època de l’any en la qual hi ha més cabal i, per tant, en la qual podem trobar els ràpids més emocionants és de març a octubre.

L’altre riu on poder practicar ràfting és el Millars, a la província de Castelló, al costat de Montanejos, on també trobarem empreses que ens guiaran en l’aventura del descens d’aigües ràpides.