Blog

quads 1

Canoa i Quad per a tots a Cofrents

Me'n vaig anar a Cofrents a... activar-me amb els meus!

sello activo seguro

CV ACTIVA CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

 

CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

•    L'associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana elabora una guia de bones pràctiques i recomanacions enfront de la COVID-19 per a ajudar totes les empreses del sector a implementar les mesures d'higiene i de sanitat.

imagen crucero

Un creuer en l'interior de València

Navegant cap a l'interior de València: que no t'ho conten, viu-ho!

Espeleokayak

Navegant baix terra pel riu subterrani

Els guies de Viunatura, Nando i Marc, van ser increïblement amables des del primer moment, ens van ajudar a seleccionar els diferents materials tècnics, que no en són pocs: casc, neopré, jupetí, etc.

Salt de pont aquàtic a València: Volar fora dels somnis

Salt de pont aquàtic a València: Volar fora dels somnis

Sempre he volgut volar i sentir-me lliure i, ara més que mai, este desig s'ha tornat tan intens que només els somnis em permeten experimentar. Mentre buscava fer-ho realitat, he descobert que hi ha una forma segura molt a prop de mi.

 

Enjoying Horses

Descobreix la Comunitat Valenciana a cavall

Disfruta de xicotetes o llargues travessies a cavall que recorren tota la Comunitat i que transcorren per tranquil·les vies forestals i senders per a descobrir els paisatges més espectaculars.

Vía Ferrata La Vilavella Castellón

Descobrint les millors vies ferrades de l’interior de Castelló

La Comunitat Valenciana compta amb multitud de relleus de roca calcària replets de buits, clivelles i acanaladures ocasionades per la dissolució i erosió d’aquests materials. Tot un paradís per als amants de l’escalada.

River SUP Hocel del Cabriel

El River SUP, una activitat sorprenentment fàcil

Aquest estiu vaig fer una escapada al municipi de Venta del Moro amb la intenció de visitar les Falçs del Cabriel. Allí vaig contactar amb Kalahari Aventuras, una empresa especialitzada en activitats de riu. Desitjava realitzar algunes activitats per a divertir-me i conéixer la zona.