Blog

sello activo seguro

CV ACTIVA CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

 

CV ACTIVA crea la guia i el distintiu "València: província activa i segura"

•    L'associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana elabora una guia de bones pràctiques i recomanacions enfront de la COVID-19 per a ajudar totes les empreses del sector a implementar les mesures d'higiene i de sanitat.

•    La guia interactiva funciona com una autoavaluació: després d'analitzar quines accions en concret ha d'implementar l'empresa, esta rebrà un distintiu, a manera de certificat, que en verifica l'activitat de conformitat amb la normativa vigent.
Amb l'objectiu de contrarestar els efectes negatius derivats de la COVID-19 en el sector turístic de València i, al mateix temps, potenciar el consum de productes i d'experiències turístiques a la província, l'associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana, CV ACTIVA, ha promogut la creació d'una guia de bones pràctiques i recomanacions COVID-19.

 

Turismo Activo y Seguro

Turisme Actiu i Segur
El projecte, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de València, és de caràcter consultiu i totalment complementari a les directrius recollides en la normativa estipulada des de l'administració pública. "Des de l'associació, pensem que cal informar totes les empreses perquè no es queden enrere en l'adaptació de la nova realitat", declara Fernando Falomir, president de l'associació autonòmica.  

En este sentit, una vegada superades estes avaluacions en format de test en línia, s'autogenera el distintiu "València, Turisme Actiu Segur" a manera de segell, que corrobora el procés de certificació i d'implantació del protocol sanitari. "Disposar d'esta guia interactiva en format web ens ha permés afegir-hi fitxes d'autoavaluació perquè les empreses puguen comprovar quines mesures estan implementant i quines no, a més d'identificar quines han d'adaptar a les pròpies característiques empresarials", explica el gerent de l'associació, Tanausú Zumaquero-Nuez.

Entre les accions que l'associació ha dut a terme destaca la creació del lloc web  www.buenaspracticasturismoactivo.com , que inclou la guia i les fitxes d'autoavaluació, de forma que es poden emplenar de manera dinàmica i descarregar automàticament. L'associació ha adaptat, també, les mesures i les recomanacions de la guia al paquet d'experiències més oferides i més demandades.

La secretària de CV ACTIVA aclareix al respecte que ja han iniciat una campanya de comunicació per a valorar l'esforç que es fa des de la província per tal que "els turistes que opten per esta destinació puguen tindre la tranquil·litat que les empreses de turisme actiu valencianes operen respectant els protocols i que es poden identificar mitjançant el distintiu". En definitiva, estes ferramentes ajuden a millorar les pràctiques turístiques i a promocionar la destinació.