Blog

quads 1

Canoa i Quad per a tots a Cofrents

Me'n vaig anar a Cofrents a... activar-me amb els meus!


Vam contractar un paquet complet que incloïa un descens en canoa per les aigües tranquil·les del riu Cabriel i una experiència de conducció d'un quad elèctric. També hi vam incloure una nit d'allotjament en un hotel rural a la Vall, amb el desdejuni inclòs. Vam preferir no contractar pensió en l'hotel perquè ja m'havien parlat de l'excel·lent qualitat del menjar que preparen a la Vall de Cofrents i podia ser una bona oportunitat per a descobrir-ho amb la meua dona i els meus fills, d'11, 9 i 6 anys.

Només arribar a l'hotel, vam agafar els trastos i ens vam dirigir al punt de trobada, on s'iniciaria la primera activitat. I vam marxar cap a la base de les canoes. Ens van entregar tot el material necessari per a l'activitat i ens van donar un curset, breu però intensiu, de com manejar-nos en l'aigua. I vaja si vam disfrutar de la canoa, que ens va permetre recórrer les sendes d'aigua i gaudir del paisatge del riu Cabriel i del Castell de Cofrents... La naturalesa en estat pur! Tot això acompanyats i guiats per monitors que garantien la nostra seguretat durant tota la travessia, que va durar quasi dues hores.

 

Kayak

Després de degustar uns bons plats típics en un restaurant de la Vall, vam fer una ruta de senderisme al Volcà del Cerro de Agràs, una excursió per a conéixer els orígens de la Terra. I la sorpresa no podia haver sigut major, perquè, a part de descobrir els diferents minerals, pedres volcàniques i cendra que vam trobar pel camí, vam poder contemplar tota una amalgama de colors i unes vistes magnífiques gràcies al sol de la vesprada que pujava fins al cràter del volcà.

Vam tornar a Cofrents i vam passejar pel nucli urbà, un lloc molt bonic i net, ple d'història, d'olors i de sabor de poble. I, és clar, ens va entrar la gana i vam anar a sopar: cua, orella, creïlles braves, plats combinats amb bon embotit i ous fregits... tot deliciós! I, després, a dormir a l'hotel.

L'endemà ens vam alçar amb molts ànims, vam desdejunar a l'hotel i vam anar a fer la següent activitat que havíem contractat: l'experiència del quad elèctric. La meua dona i jo vam poder compartir la primera experiència amb el motor en companyia dels fills en una ruta guiada en quad elèctric, que va transcórrer per una finca, amb totes les mesures que van fer que l'experiència fora totalment segura i on vam posar en pràctica tota la nostra perícia i habilitat. Prèviament, el monitor ens va explicar com portar el quad i, després, ens vam posar en marxa per a esquivar tota classe d'obstacles naturals, però, això sí, evitant riscs innecessaris i respectant la naturalesa i el medi ambient. El passeig va durar més d'una hora i va ser emocionant, diferent i satisfactori.

 

quad

Sense cap dubte, un cap de setmana de grans emocions i d'aventura en família, que incloïa un espectacular descens en canoa per aigües tranquil·les i un passeig ple d'adrenalina en un quad elèctric. Van ser certament dies inoblidables per a tots nosaltres a Cofrents. Una experiència 100 % recomanada per a fer-la en família i, per què no, per a compartir amb els amics i repetir-la.