Blog

Enjoying Horses

Descobreix la Comunitat Valenciana a cavall

Disfruta de xicotetes o llargues travessies a cavall que recorren tota la Comunitat i que transcorren per tranquil·les vies forestals i senders per a descobrir els paisatges més espectaculars.

Recórrer espais naturals protegits, vies verdes i camins de ferradura a lloms d’un cavall és una experiència única, encara més si en el passeig t’acompanyen guies que saben interpretar el paisatge i els recursos històrics que podem trobar en estos espais de la Comunitat Valenciana (jaciments arqueològics, castells i fortificacions de diferents èpoques, trinxeres de la guerra civil, molins, monestirs...). 

Disfruta d’espectaculars festes populars on el cavall és el protagonista. Relaxa’t amb un pícnic improvisat enmig de la naturalesa, mentre assaboreixes la gastronomia local o visites poblets d’interior a cavall.

El cavall és un element principal de la cultura local a la Comunitat Valenciana que et permetrà conèixer els racons més preuats. Tot això d’una forma relaxada i en grups reduïts. 

A la Comunitat Valenciana hi ha 7 itineraris eqüestres homologats, als quals s’afegeix un gran nombre de xicotets itineraris que travessen els paisatges més espectaculars de nord a sud i d’est a oest. 

Des de l’Associació d’Empresaris de Turisme Eqüestre de la Comunitat Valenciana, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu impulsar les rutes eqüestres al llarg de la regió, treballem per a oferir-te sempre rutes interessants que et permeten passar uns dies tranquils en la nostra regió. No dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres en cas de necessitar més informació sobre les Rutes Eqüestres a la Comunitat Valenciana. 

Dades de contacte: info@atecv.orgwww.atecv.org